Ilmoitus on vanhentunut!

Jkln Mäkimatti, erinom. sij. ja kunto, huokea hinta, ylimmän krs läpitalon arvohuoneisto 61,5 neliö

Oh, mh, k, kph, vh 61.5 neliötä. Talossa ja asunnossa valmistunut lvis-saneeraus perinteisellä menetelmällä. Samalla uusittiin kylpyhuone. Saneerauksen jälkeen uusittiin myös keittiö kaapistoineen ja kodinkoneineen sekä tehtiin perusteellinen huoneistoremontti lattiasta kattoon ammattikirvesmiesten Timpermannit toimesta. Esteettömät näkymät yli kattojen Harjun, Tuomiojärven, Laajavuoren ja Hippoksen urheilupuiston suuntaan!
Asunto on muuttovalmis ja kaikki palvelut löytyvät läheltä. Mäkimatti on Jyväskylän kysytyimpiä ja viihtyisimpiä asuinalueita. Taloyhtiö omistaa kaksi liikehuoneistoa yht. 160 neliötä ja ent. talonmiehen asunnon 39 neliötä. Taloyhtiö saa näistä säännöllisiä vuokratuloja.Tässä huoneistossa on laadukasta, rauhallista ja viihtyisää asua.
Yhtiövastike on 3.50 e/neliö 215.25 e/kk ja rahoitusvastike lvis-saneerauksesta on 4.17 e/neliö 256.46 e/kk. Vesimaksu on 20 e/kk, kylmä vesi 5 e ja lämmin vesiennakko 15 e/kk. Asunnossa on huoneistokohtainen vesimittari. Saunamaksu on 10 e/kk, autopaikkamaksu on 15 e/kk, mutta kadulla on myös ilmaista paikoitustilaa.
Osta omaksesi tai sijoitukseen! HARVOIN TARJOLLA. Ainoa myynnissä talosta tällä hetkellä. Esittelyt henkilökohtaisesti ja joustavasti sovittaessa aidosti kiinnostuneille! Myyntihinta on 111, 221, 50 e. Jäljellä oleva yhtiölainaosuus on 48, 778, 50 e. Varaa näyttö. Yllätyt!!
Hinta: 159 990,00 €
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 40700 Jyväskylä  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.