MYYTY!

Saunallinen YKSIÖ hissitalon ylimmässä kerroksessa lasitetulla parvekkeella, heti vapaa

550 €
30 m2 yksiö ylimmässä kerroksessa. Pääset hissillä kotiin. Asunto sijaitsee Vaasan keskustassa osoitteessa Raastuvankatu 6. Vuonna 1990 rakennetussa pienkerrostalossa on hyvä koti hiljaisuudesta pitävälle. Asunnolla on rauhallinen sijainti keskellä korttelia palokadun puolella. Asunnossa ei sinua liikenteen melu häiritse. Iso parveke ja ikkuna etelä-länteen tuovat valoa asuntoon ja keväästä syksyyn viihdyt lasitetulla parvekkeella. Omassa saunassa pääset rentoutumaan löylyissä juuri silloin, kun itse haluat. Lisäksi käytössäsi on iso vaatehuone.

Keittonurkkauksessa on jääkaappi ja pakastin. Pyykinpesukoneelle paikka ja liitäntä pesuhuoneessa. Kellarissa käytössäsi on ilmainen pyykinpesukone ja pyykinkuivaushuone. Asunnossa on parkettilattia.

Yksiö on erinomaisessa kunnossa, asuntoa on pidetty vain tilapäisessä vieraskäytössä vuosikaudet. Sauna on lähes käyttämätön.

Asunto vuokrataan yksinkertaisesti peruskalustettuna tai haluttaessa tyhjänä.

Taloyhtiössä hyvät säilytystilat: asuntokohtainen häkkivarasto kellarissa, kylmäkellari sekä tilava pyöräkellari.

Keskeinen sijainti: kaikki kävelymatkan päässä. Kaupunginkirjasto kadun toisella puolella. Torille 500 m. Rautatieasemalle 750 m. Yliopisto ja ammattikorkeakoulut 1000 m. Åbo Akademi University 500 m. Svenska Handelshögskolan 250 m. Pizzeria samassa korttelissa ja lähikauppa viereisessä korttelissa. Meren rantaan 500 m.

Ei lemmikkejä, ei tupakointia asunnossa. 2 kk vuokravakuus, luottotiedot tarkistetaan. Vuokrasopimus vuoden määräaikainen, sitten jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Vuokralainen tekee sähkösopimuksen ja hankkii kotivakuutuksen. Vesimaksu 18 €/henkilö. Asunto heti vapaa.

Autopaikat jonotuksen mukaan.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.
PALVELUT