Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Matka Suomeen Pekka Luukkola

8 €
Suomalaisia luonto- ja kulttuurimaisemijälkeiseltä ajalta nykyaikaan
Kaunis valokuvateos kertoo elämyksellisesti ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksesta
Kymmeniin kuvausmatkoihin ja laajaan lähdekirjallisuuteen perustuva komea uutuusteos kertoo sanoin ja kuvin, miten maamme maisemat ovat ajan saatossa muuttuneet ja millaisia jälkiä ihmisen ja luonnon vuorovaikutus on jättänyt Suomen luontoon.lehdoissa ja havumetsissä, Lapissa, kulttuurimaisemissa ja teknologia-ajassa.Kuvaaja näyttää erikoisosaamisensa yhdistämällä onnistuneesti maisemakuvauksen ja lähikuvauksen. Palkkikameran suomin mahdollisuuksin kuviin on saatu syvyyden tuntua ja kerroksellisuutta. Etualan geologiset muodot, kasvit ja muut yksityiskohdat toistuvat käsin kosketeltavan terävinä luonnollisessa koossaan, ja taustan maisemakuva on terävä äärettömään asti.
Kirjan tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi.Korkeatasoisista valokuvateoksistaan tunnettu Pekka Luukkola s. 1968 on saanut lukuisia tunnustuksia valokuvauskilpailuissa Suomessa ja ulkomailla.Uudenveroinen kirja
160 sivua
Nouto/Postitus
Ilmoittaja: MS Sijainti: 04130 Sipoo  Näytä kartalla
Osasto: Kirjat & Kaunokirjallisuus Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.