koirasusia

700 €
Meillä olisi hupivarailijoiden vuoksi vapaana vielä muutama 22.9.-17 syntynyt kaunis ja lupaava koirasuden pentu. Äidiltä löytyy sukutaulu ja rokotukset on kunnossa. Vanhemmat ovat hyväluonteisia ja rakastavat yli kaiken sitä omaa ihmistään / perhettään. Pentuja ei rekisteröidä ja tämä on huomioitu hinnassa. Osa pennuista on lyhyempikarvaisia ja muutama on tuuhealla turkilla varustettu. Pennut on madotettu ja hyvin sosiaalistettu, heitä on hellitty ja lellitty, he ovat terveitä, aktiivisia ja ihmisrakkaita, ollaan opeteltu myös vähän sisäsiisteyttä ja tutustuttu toisiin koiriin ja kissoihin. Meillä asustaa 4 kissaa ja pennut eivät niistä pahemmin perusta : Etsimme pennuillemme hyvää ja rakastavaa loppuelämän kotia josta ne eivät lähde kiertoon. Laitathan viestiä jos pentu kiinnostaa ja kerrothan pennun mahdollisesta tulevasta kodista : Hintapyyntö 700 eur. Kuvia, ym. lisätietoja pyydettäessä. Varausmaksu 300 eur. otetaan joka vähennetään kokonaissummasta pentua noudettaessa.

Huom. Pennut eivät ole lainkaan ruoka aggressiivisia, toisin kuin olen kuullut erään kasvattajan kasvateista. Meillä ei ruoasta tarvitse tapella.
Meillä ei myöskään ole kitukasvuisuus geeniä meidän hukkien suvussa. Ovat kaikki todella ihmisrakkaita ja näiden karvapallojen kanssa ollaan ihan päivittäin muutenkin kuin vain viskataan sapuska.

Kerrothan kattavasti itsestäsi, perheestäsi, onko taloudessa muita eläimiä, asumismuodostasi, koira / koirasusikokemuksestasi sekä kokonaistilanteestasi. Emme vastaa pelkkiin kuva ym. uteluihin.
Huom. Liitäthän hukka kyselyihin mukaan puhelinnumerosi!

Tarkemmat tiedot sähköpostitse sen vuoksi, että koirasusi kasvattajat jotka tuottavat pentujaan sarjatuotannolla ovat päättäneet alkaa tehdä meille kiusaa tahallaan huvin ja urheilun vuoksi ajatellen omaa etuaan.

Team Our Wolfdogs, suomalainen kasvattaja myy.
Ilmoittaja: Our Wolfdogs Sijainti: 41800 Korpilahti  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.
PALVELUT