koirasusia

750 €
Varattavissa on 20.09.2017 syntyneitä Mid content hukkapentuja. Värejä löytyy mustasta suden harmaisiin. Hukkarakkaisiin koteihinsa he ovat valmiita muuttamaan hyvin sosiaalistettuina, madotettuina ja asianmukaisesti hoidettuina 7-8 viikon ikäisinä 10.11.2017 eteenpäin. Pennuissa on mm. Csv:tä. Pentujen emoina ovat Dana sekä Vieremä Wolfdogs Dynamite.

Varausmaksu 200 eur. otetaan ja se vähennetään kokonaissummasta joka on 750 eur per pentu. Jokaisen pennun mukana tulee pieni pentupaketti joka sisältää mm. tuttua ruokaa, lelun, pannan sekä pennun oman kansion. Lisäksi Kasvattajan elinikäinen tuki ja ikuinen palautusoikeus!

Huom. Pennut eivät ole lainkaan ruoka aggressiivisia, toisin kuin olen kuullut erään kasvattajan kasvateista.

Kerrothan kattavasti itsestäsi, perheestäsi, onko taloudessa muita eläimiä, asumismuodostasi, koira / koirasusikokemuksestasi sekä kokonaistilanteestasi. Emme vastaa pelkkiin kuva ym. uteluihin.
Huom. Liitäthän hukka kyselyihin mukaan puhelinnumerosi!

Tarkemmat tiedot sähköpostitse sen vuoksi, että koirasusi kasvattajat jotka tuottavat pentujaan sarjatuotannolla ovat päättäneet alkaa tehdä meille kiusaa tahallaan huvin ja urheilun vuoksi ajatellen omaa etuaan :

Team Our Wolfdogs
Ilmoittaja: Our Wolfdogs Sijainti: 41800 Korpilahti  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.
PALVELUT