Canon Legria HF R68, videokamera

270 €
UUTTA VASTAAVA KAMERA MYYNTIPAKETISSAAN ,hankittu 2/16, käytetty kerran 15min pätkä ja tarkasteltu ominaisuuksia, ei tullutkaan käytettyä joten myyn laitteen parempaan käyttöön , mukaan tulee 32GB kortti joten paketti on käyttöä vaille valmis.

Canon HF R68 -videokameralla tallennat tärkeät ja ikimuistoiset hetket Full HD -laatuisina tallenteina. Huikea 57x Advanced zoom sekä heikossa valaistuksessa toimiva CMOS -kenno takaavat erinomaista kuvaa kaukanakin olevista kohteista. HF R68 -videokamerassa on helppokäyttöinen liittymä jota osaa koko perhe käyttää. Persoonallisia videoita voit luoda hidastetulla ja nopeutetulla tallennuksella. Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä jaat videot vaivattomasti jakoon ystävillesi sekä muille perheenjäsenille.

https://www.canon.fi/for_home/product_finder/camcorders/high_definition_hd/legria_hf_r68/
Ilmoittaja: Jari Oksaharju Sijainti: 60640 Isokoski  Näytä kartalla
Osasto: Valokuva & Videokamerat Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.
PALVELUT