OK-talo +ulkorakennukset

138 000 €
Nyt on tilaisuus hankkia ok-talo ja ulkorakennukset maalta sopivaan hintaan! Asu maalla, mutta kaupunkien läheisyydessä.
Täällä on mukava asua:
- Oma talo ja iso oma tontti 10754 m2. Paljon ihania helppohoitoisia puutarhakasveja.
- Koirien pitoon tai moneen muuhun toimintaan paljon tilaa. Koirille tai muille eläimille tai vaikka varastointiin ym. ihan oma rakennus n. 78 m2, josta koirilla vapaa kulku ulkotarhoihin.
-Varasto- ja työtilaa. Koiratalon lisäksi ulkorakennus, rak. v. 1978, jossa osiot : n.195+140+180 m2. Vesi ja sähköt on. Erikseen ulkokatos 40m2.
- Jos et tarvitse työ- tai harrastustilaa, ulkorakennukset voi vaikka antaa vuokralle, vuokralainen tiedossa.
-Talossa 4 mh+oh+k+takkah+sauna+pesuh+2 wc. Talon pinta-ala n. 178 m2/ 315 m2. Rakennettu v. 1960 ja siipi 1979.
- Mukavasti maalla, mutta hyvä sijainti. Kolmeen eri keskukseen vain noin 17 km: Sastamala, Huittinen, Punkalaidun. Näistä löytyy palvelut siis 20 min. ajomatkan päästä.
-Tampereelle 1 h, Turkuun 1,5 h, Helsinkiin 2 h.
- Koulubussin pysäkille n. 1 km. Pienimmille erikseen oma koulukyyti.
- Kodikas talo. Ystävällisessä Sastamalassa olet keskellä parasta kulttuurimaisemaa. Kahdelle eri uimarannalle 20 min. Harrastusmahdollisuuksia alkaen omalta kylältä.

Remonttia tehty vuosien varrella. Hyvä teräskatto 2000-luvun alussa, huolellinen ulkomaalaus 2014. Pientä laittoa ja päivittämistä löytyy ostajallekin. Tässä on nyt edullinen tilaisuus vaikka yrittäjälle tai harrastajalle. Kiinteistö sopii myös ihan vain perheelle tai kaksikolle. Hyvä paikka kasvattaa lapsia tai vaikka pitää lemmikkieläimiä. Vapautuminen sovittaessa, nopeastikin.

Tässä edullinen monipuolinen kiinteistö. Pohjapiirustukset sähköpostilla tai paikalta. Tule katsomaan pian!
Ilmoittaja: Maatila Omakotitalo/Tilaa yrittäjälle Sijainti: 38280 Sastamala  Näytä kartalla
Osasto: ASUNNOT & TONTIT Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.
PALVELUT