Shih Tzu

1 200 €
Shih Tzu
Tervetuloa tutustumaan meidän ihaniin Shih-Tzu pentuihin! Meillä on kaksi rakastavaa Shih-Tzu vanhempaa, jotka saivat omia pentujensa maaliskuun alkuviikoilla. Vanhemmat ovat saapuneet Bulgariasta ja ovat eri pentuesta. Heistä tuli kuusi suloista pientä puhdasrotuista Shih-Tzu pentuja. 5 narttua ja 1 urosta. Ovat tunnistettu Suomen Kennelliittolta, mutta monirotuiseksi. Sen takia ei pyydetään Shi Tzun oikea hintaan.

Jokainen pentu saa asianmukaisen madotuksen ja sirut ennen kuin ne siirtyvät uuteen kotiin. Haluamme varmistaa, että pennuillamme on paras mahdollinen alku uudessa kodissaan. Siksi tarkastelemme tarkkaan jokaisen potentiaalisen kodin, jotta voimme varmistua siitä, että ne menevät vastuullisiin ja rakastaviin koteihin.

Pennut ovat valmiita luovutettavaksi toukokuun alussa, kun täyttävät 8 viikkoa. Myyntihinta on 1200e ja tämä hinta sisältää pentujen ensimmäisen rokotteen ja eläinlääkärin tarkastuksen ennen luovutusta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tukea ja ohjausta uusille omistajille pennun elämän ensimmäisissä vaiheissa.

Pentuja saa tulla katsomaan vapaasti ja jos olet kiinnostunut antamaan kodin yhdelle näistä ihastuttavista pennuista, ota rohkeasti yhteyttä meille lisätietojen saamiseksi ja pentujen varaamiseksi. Kiitos, että harkitset uuden perheenjäsenen ottamista osaksi perhettäsi!

Lisätietoa rodusta :

Shih Tzu on pieni, seurallinen ja leikkisä koirarotu, joka on peräisin Tiibetistä. Niitä tunnetaan erityisesti pitkästä, silkkisestä turkistaan ja söpöistä, pyöreistä kasvoistaan. Shih Tzut ovat yleensä lempeitä ja ystävällisiä luonteeltaan, ja ne sopivat hyvin perheen lemmikeiksi.

Rotu on tunnettu myös siitä, että se on hyvin kiintynyt omistajiinsa ja nauttii ihmisseurasta. Shih Tzut ovat myös älykkäitä ja oppivat nopeasti erilaisia temppuja ja käskyjä. Ne ovat yleensä hyvin sopeutuvaisia erilaisiin elinympäristöihin, olipa kyseessä sitten asuminen kaupungissa tai maaseudulla.

Vaikka Shih Tzut ovat yleensä lempeitä ja
Annonsör: Ellu Plats: 00120 Helsingfors  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.