Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Chevrolet Express 3500 6.6 Turbo Diesel Inva/palvelubussi/taksi

18 900 €
YRITTÄJÄT, HARRASTAJAT, KARAVAANARIT, BÄNDIT HUOM!!! Todella moneen toimintaan soveltuva ja vähän ajettu invabussi CHEVROLET EXPRESS G3500 CUTAWAY 6.6 DURAMAX TURBO DIESEL -09 ajettu ainoastaan 178 742 miles 284 tkm. Täydellisellä pyörätuoli varustuksella, hissi, 2 pyörätuoli paikkaa kiinitys ja turvavöineen, 7:lle matkustajalle istuimet istuimia on helppo lisätä tai vähentää. Valmis INVA ja PALVELUBUSSI/TAXI MUISTA että taksiluvat vapautuivat pienellä muutoksella myös MATKALUAUTO käyttöön tai rekisteröinti ihan vaan kevyt KUORMA-AUTOKSI. Tämä soveltuu moneen yritystoimntaan tai harrastukseen esim. bändille KEIKKABUSSIKSI, HUOLTOAUTOKSI, MYYNTIAUTOKSI jäätelö, olut, hot dog... moottoriurheilu harrastajalle motocross, karting, dragrace-teamille.... Auto on Vaasassa ja se on tullattu ALV. ja tulli maksettu. Todella runsas varustus mm. sähkötoiminen matkustajaovi, tupla ilmastointi, lisälämmitin, sammutusjärjestelmä tulipalolle, korkeuden ja etäisyyden varoitusjärjestelmä, 2 hätäpoistumistietä ym. ym. Uusi vastaava USA:ssa maksaa n. $90 000.
Vaihdossa voin harkita edullisempaa pakettiautoa asuntovaunua, venettä tai jettiä. Tee järkevä ehdotus, älä kuitenkaan tarjoa mitään ylihintaista koska Chevrolet on jo netto hinnassa.

Vuosimalli: 2009 Mittarilukema: 284000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.