MYYTY!

Erja etsii ärrää

5 €
Erja pelkää kouluunmenoa, sillä hänen suustaan puuttuu tärkeä kirjain. Hän ei osaa vielä sanoa ärrää. Oma perhe suhtautuu kannustavasti häneen, mutta kaverit nauravat hänen puhetavalleen.
Lastenkirjallisuusinstituutti
Kuusivuotias Erja odottaisi kouluunmenoa muuten innoissaan, mutta hänellä on puheongelmia. Ärrä on tytöltä vielä hukassa, ja jotkut nauravat hänen puheilleen. Erja on tosin mestari korvaamaan ärrälliset sanat toisilla, joihin tuo vaikea kirjain ei lainkaan sisälly.

Sitten Erjä pääsee ärräkouluun herttaisen puheterapeutin luo, ja tämä osaakin auttaa oikealla tavalla. Erja harjoittelee sitkeästi, ja niin karkulais-ärrä suostuu tulemaan Erjan suuhun.

Tytön ei enää tarvitse keksiä väännöksiä vaikeista sanoista, ja oma nimi Erja Markkanen kajahtaa ensimmäisenä koulupäivänä ihan niin kuin pitääkin.
Mäkelä
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 25570 Teijo  Näytä kartalla
Osasto: Kirjat & Kaunokirjallisuus Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.