Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

Polarn o Pyret toppatakki 98

22 €
Myydään Polarn o Pyret hyväkuntoinen parkatakki sekä talviulkoiluun että siistimmäksi takiksi. Koko 98. Väri tummansininen. Takki on tuulenpitävä, vedenpitävä vesipilariarvo yli 5 000 mm, heijastimet edessä, takana ja Hihoissa sekä hupussa. Irrotettava ja säädettävä huppu, teipatut saumat, säädettävät hihansuut, vyötärönauha ja helma, sisä- ja ulkopuolella tuulelta ja vedeltä suojaava läppä,leukasuoja, pehmeä fleecevuori kauluksen Sisäpuolella, läpälliset etutaskut ja rintataskut, kaikissa taskuissa Nepparit, Povitasku, hihansuissa ns lumisuojat.
Meillä takki on ollut käytössä ns siistimpänä takkina, joten se on säilynyt hyvässä kunnossa. Kotimme on myös savuton eikä meillä ole kotieläimiä.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.