Ilmoitus on vanhentunut!

2007 Örnvik Weekend 6400 130hv Cummins diesel

28 500 €
Vähän ajettu n. 180 h hieno ja harvinainen diesel -vene Alpha- vetolaitteella. Tosi siisti kahden aikuisen perheellä ollut toiselta omistajalta. Sisäsäilytyksessä nyt Inkoon venehotellissa, säännöllisesti huollettu. Mukana saa tukevan teli-rantatrailerin sekä normaalit metalliset säilytyspukit. Varustettu plotterilla, keittimelllä, lasinpyyhkijöillä, kuomulla, perämoottoritelineellä. Yksityiskäytössä ollut koko ajan, mutta varmuuden vuoksi katsastettu myös charter-veneeksi, jolle ei ollut tarvetta eikä aikaa. Myös tietysti huvivenekatsastettu vuosittain.

M -07, ca 7,30 meter, 2 ägare, 1kajuta, 4 bäddplatser, motorn ca 180 timmar, 130 hkr Cummins diesel+ Mercruiser Alpha, lite medkörd och välskött.
Utrustning: kartplotter, portapotta WC, spis, ekolod, årligen besiktad och skrovbesiktad. Strandtrailer med teli o metal ställing. Finns in i Ingå- båthotel.
Vuosimalli: 2007
Tunnit: 180
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 02580 Siuntio  Näytä kartalla
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.