MYYTY!

Emmaljunga duo mondial duo s air

700 €
Myydään hyväkuntoiset ja siistissä käytössä olleet Emmaljunga yhdistelmävaunut.

Ostettu uutena syksyllä 2015. Olleet käytössä 1 lapsella. Säilytetty aina sisätiloissa. Taloudessa ei eläimiä eikä tupakointia.

Duo Mondial on laadukas ja tyylikäs lastenvaunu, jossa on kaikki, mitä vaunulta tarvitaan lapsen syntymästä aina kolmeen ikävuoteen asti. Yhdistelmävaunussa on tilava, ilmastoitu vaunukoppa, jossa lapsellasi on mukava olla vastasyntyneestä alkaen. Vaunun kopassa on ilmastoitu Thermobase -makuuosa ja Hi Pro -päänsuojus. Vaunukoppa on irrotettavissa ja keinujalasten ansiosta sitä voidaan käyttää vauvalle myös varapetinä. Kopassa on oma selkänoja, joka voidaan nostaa pystyasentoon, kun lapsi oppii istumaan. Lapsen kasvaessa otetaan käyttöön käännettävä ratasistuin. Tilavassa ratasistuimessa on makuuasentoon säätyvä selkänoja ja säätyvä jalkatuki. Ilmastoitu ja joustava istuinosa sekä joustavat 5-pistevaljaat lisäävät lapsesi mukavuutta. Muhkeat ja topatut kangasosat ovat helppohoitoiset. Vaunuun kuuluu vaunukoppa patjoineen, ratasistuin, kaksi jalkapeitettä ja sadesuoja. Lisäksi tuotteeseen kuuluu kankaisiin ommellut heijastinnauhat sekä ilmastoituun kuomuun integroitu hyönteis- ja aurinkosuoja.

Myydään erikseen myös Adapteri maxi-cosin turvakaukalolle hintaan 30 euroa.

Sijainti Mustasaaren Böle.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.