Ilmoitus on vanhentunut!

Vauvan Unipussi Ikea

2 €
Myydään Ikean unipussi. Sopii vauvalle 6-18 kk. Olen leikannut pesulaput pois, koska vauvamme oli herkkä, mutta olen pessyt unipussia 40 asteessa. Unipussin pintamateriaali on samenttisen pehmeää puuvillaa, jossa kirjailtuja kuvia. Sisäpuoli pussista on vaaleanruskeaa pehmeää puuvillakangasta. Pitkä vetoketju on koko unipussin mittainen.
Unipussi on Helppo ja kätevä tapa tehdä vauvan olo mukavaksi ja kotoisaksi.Unipussi korvaa vuodevaatteet, jotka vauva yleensä nukkuessaan potkii pois päältään. Paikoillaan pysyvän unipussin ansiosta lapsella on koko ajan miellyttävä nukkumisympäristö ja -lämpötila. Pitkän vetoketjun ansiosta unipussi on helppo pukea ja riisua. Unipussi on kätevä ottaa matkalle mukaan, pitää vaunuissa ja pinnasängyssä.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.