MYYTY!

Seiko Solar SSCstainlessteel krono V175 100m

199 €
Suuret Japanilaiset kellovalmistajat on aina pyrkinyt kehittämään myös ns.vaihtoehto energialla toimivia quartz koneistoja Ja ovat suvereenisti kaukana edelläkävijöitä tällä saralla.

Yksi kehityksen tuloksista on tämä mukavan kookas Seiko solar kronografi Joka lyhyesti kerrottuna kehittää Citizen eco-drive mallien tapaan valosta sähkövirtaa ja varaa sen akkuun,josta tarkka Seiko V175 quartzkoneisto saa sitten käyntivoimansa ja paristot voit unohtaa.

Reserviä täyteen varatusta yksiköstä riittää jopa 6 kk:n ajaksi,vaikka kello ei olisi ranteella. Mielestäni yksi tyylikkäimmstä Seikon kellomalleista , jolla kokoa mukavasti noin 48 mm nupin kera,kapean bezelin vuoksi ,kellotaulu selkeä ja kookas,painekoestettu 10bar/100m, ja kellossa tietysti ajanotto.

Kello on käyttämätön kelloliikkeen esittelykappale,minulla ollut vain hyllyssä.Nahkaranneke riittänee noin 20 cm ranteelle .

Valmistajan takuuta ei valitettavasti ole enään voimassa.Siksi luokitus uudenveroinen

Mutta takaan ,että se on täysin uudenveroinen ,toimiva ja aito SSC Seiko.Näiden liikehinnat pyörii tuolla 300 eur nurkilla.Katso kuvat ja tee omat johtopäätöksesi.

Kello toimitetaan Omassa Seiko kotelossaan.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 66900 Uusikaarlepyy  Näytä kartalla
Osasto: Kellot & Korut Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.