MYYTY!

Uusi 2h+k yliopiston ja AMKn vierestä Palosaarelta

583 €
Ilmoitan vuokraisännän puolesta:

Palosaarelta Levoninkatu 19 vapautuu 1.2.2018 alkaen vuosi sitten valmistunut luhtitalon 2.kerroksen 2h+k, 43,5m2. Sijainti ihanteellinen, 3 minuutin kävelymatka AMK:lle ja yliopistolle. Asunnossa laminaattilattiat, kylpyhuoneessa ja eteisessä laatta. Kylpyhuoneessa myös lattialämmitys. Paikka täysleveälle pyykinpesukoneelle ja astianpesukoneelle. Makuuhuoneeseen mahtuu 160cm leveä sänky. Värimaailma asunnossa on vaalea ja pintamateriaalit laadukkaat. Vuokraan sisältyy myös huoneistokohtainen varastokoppi. Lemmikit sallittu.

Vuokra 582,90€/kk. Vesiennakko 20€/hlö.

Mahdollisuus vuokrata myös tolpallinen autopaikka talon pihasta 10€/kk.

Huom! Asunto vuokrataan vain opiskelijalle jos kahdelle, niin vähintään toisen on oltava opiskelija. Tätä varten on toimitettava läsnäolotodistus oppilaitoksesta vuokrasopimuksen tekohetkellä.

Lisätietoja ja kuvia allekirjoittaneelta. Asuntoa saa myös tulla katsomaan, sovi näyttö suoraan minulta, p. 0451715700.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65200 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.