MYYTY!

Upea 10 000 m² rantatontti hyvillä yhteyksillä

69 900 €
Kangasalan kunnassa 10 000 m² suuruinen määräala Haviseva-järven rannalla. Omaa rantaa n. 70 metriä. Loiva aurinkoinen rinnetontti, kaunis järvinäköala kahteen suuntaan. Hyvät yhteydet valtatielle: valtatietä VT9 pitkin suoraan Tampereen ydinkeskustaan sekä Jyväskylään. Tampereen keskustaan matkaa n. 19 kilometriä. Ei kunnallistekniikkaa eikä sähköliittymää. Rannan läheisyydessä on pieni puurakenteinen saunamökki sekä talousrakennus.

Heti vapaa kesänviettopaikka, jossa mahdollisuus rakentaa luonnonläheinen loma-asumus vesistön läheisyyteen. Ihanteellinen ihmiselle joka etsii näköalaa, rauhaa ja yksityisyyttä lähellä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä.

Maasto: Loiva rinne.
Rakennusoikeus: n. 100 m² rantaosayleiskaavan mukaisesti, lohkottavalla tontilla on rakennuspaikka lisätiedot myyjältä.
Nykyinen sauna/tuparakennus noin 5 metrin päässä rannasta, ainutlaatuinen saneerausmahdollisuus.

Myytävä rantaosuus lohkotaan isommasta tontista.
MAHDOLLISUUS HANKKIA LISÄMAATA SAMALTA TONTILTA, esim. 15 000 m².
Tai, mahdollisuus ostaa halutessa myös vain 5000 m² edullisemmalla hinnalla.


tontti kesäpaikka kesä paikka rakennus rakennusmaa rakennusmaata tupa sauna saunarakennus mummon mummonmökki mökki kesämökki rakennuspaikka laituri vene ranta tontti rantatontti järvi näköala oma ranta omaranta
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 36120 Suinula  Näytä kartalla
Osasto: Tontit Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.