Ilmoitus on vanhentunut!

Kaasu/bensa VW Touran -2014 kuin uusi, edullista ajoa

20 450 €
Huom. rehellinen 2014 vuosimalli, vetokoukku, sumuvalot, kaarrevalot, takuut, If-kuntoturva sekä mahdollisuus rahoitukseen ym.!

Tässä on todellinen vaihtoehto uudella autolle.

Autolla on ajettu kokonaisuudessaan 147 000 km. Kuluneen syksyn aikana vaihdettu kytkin ja vauhtipyörä sekä uusi moottori, joilla ajettu nyt muutama tuhat kilometriä. Näillä tehdastakuut! Esim. moottorissa käytetty jopa laadukkaampia osia kuin alkuperäiset. Lisäksi tarkastettu ja huollettu koko kaasujärjestelmä sekä vaihdettu sen paineensäätöventtiili. Vaihteisto tarkistettu ja sen öljyt vaihdettu. Vaihteisto uuden veroinen. Ei viiveitä eikä nykimisiä.

Koriltaan lähes virheetön. Tuulilasi täysin ehjä. Pari pienen pientä kiveniskemää konepellissä. Edes pintanaarmuja ei juuri löydy, koska kori on suojattu uutena Ditec-käsittelyllä. Verhoilu samasta syystä täysin ehjä ja puhdas. Ratin kulumattomuudestakaan ei voi päätellä, että autolla olisi ajettu. Irroitettava alkuperäinen vetokoukku. Kahdet renkaat aluvanteilla molemmat näkyy kuvissa. Uudet rauhallisesti sisään ajetut nastarenkaat asennettu joulukuussa alle.

Autosta yleisesti: Touranissa on noin 27 kg kaasusäiliö jolla ajaa 550-650 km kertatankkauksella. Varajärjestelmänä on noin 10 l bensiinisäiliö jolla ajaakin vähintään toistasataa kilometriä lisää.

Kaasun kulutus on 4,5-5,5 kg/100 km:llä. Vaikka ei olisi Gasumin kampanjaa hyödynnettävissä, ajaminen maksaa siis nykyisillä mittarihinnoilla keskimäärin 6€/100 km!! Toisin sanoen jos ajat vuodessa 18 000 km, mittarihinnalla tankatessa kuukausikulut on 89€... Vertaa saman kokoiseen bensa-autoon jonka kulut on vähintään 10-12€/100 km ja kk-kulut samalla ajomäärällä 150€.

Tavaralokeroita on ihan tolkuton määrä, niitä löytyy joka päivä lisää... Tavaratilaan mahtuu melkein ravihevonen ja takapenkit yksittäin irrotettuna toinen lisää: Takapenkkiläisille on kaksi taitettavaa pöytätasoa. Vetokykyä koukulla jarrullisen peräkärryn kanssa on 1500 kg verran.

Soittajalle kerron lisää
Vuosimalli: 2014
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 33480 Ylöjärvi  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.