Ilmoitus on vanhentunut!

Peugeot JetForce + varaosa mopo

800 €
Siitä hieno, ruiskukoneella oleva peugeot joita ei aivan jokapäivä näe. tähän juuri vaihdettu uusi mäntä, akku sekä uudet talvirenkaat. eli pääsee helposti vaikka heti ajelemaan. Todella pieni polttoaineen kulutus ja jaksaa viedä hyvin aikuistakin. Teknisesti hyvä ja kohtuu siistissä kunnossa muutenkin. oikealla puolella pientä nirhaumaa katteessa.


ostin tämän ajonestolaite vikaisena, kun itseltä sattui löytymään toinen tälläinen samanlainen, niin otin siitä tarvittavat osat tähän, siinä samalla vaihdoin uuden männän.


tuon varaosa peugeotin saa samaanrahaan mukaan. ennen purkamista oli täysin ajokuntoinen ja moottoriin petilaakerit juuri vaihdettu, mutta nyt puuttuu osa sähköistä. ja katteet huonossa kunnossa. tähänkin löytyy paperit, mutta ei mielestäni kannata enää ainakaan tielle ruveta tekemään. Tässä on esim ehjät ruiskun osat ja toiset renkaat vanteineen.Eli kaikenkaikkiaan siitä pösö ja valtava kasa varaosia joukkoon.
Vaihdossa kelpaisi HYVÄ TV kokoluokkaa 50-55¨ tai kunnollinen hallilämmitin.


toki aina kaikki pärisevä kiinnostaa varsinkin vanhat kotimaiset mopot / niiden osattosta varaosa pösöstä voin myös myydä osia jos joku tarvii ?
Vuosimalli: 2004 Mittarilukema: 12922 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 62420 Kortesjärvi  Näytä kartalla
Osasto: Mopot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.