MYYTY!

Microsoft Surface Book

1 550 €
Myynnissä uudenveroinen Surface Book kattavilla lisävarusteilla sekä kaikilla alkuperäistarvikkeilla pakettia myöten. Myös takuukuitti tulee mukana takuu voim. 04/2019.

Surface Book on täydellinen laite korkeakouluopiskelijalle ja luovassa työssä työskenteleville. Muistiinpanojen ja merkintöjen tekeminen on vaivatonta Surface Pen:in kanssa. Uusimman Surface Pen:in ansiosta kirjoitus tuntuu kuin kirjoittaisi tavalliselle paperille, eikä kirjoittaessa ole ollenkaan viivettä. Surface Bookin näppäimistöä on kehuttu parhaimmaksi kannettavan näppäimistöksi, ja sen tuntuma onkin huomattavasti parempi kuin nykyisissä Applen laitteissa.

Tekniset tiedot https://www.power.fi/tietotekniikka/kannettavat-tietokoneet/microsoft-surface-book-128gb-i5-2-in-1/p-507720/?q=surface20book
- Core i5 prosessori
- 8 GB RAM
- 13.5 PixelSense kosketusnäyttö
- 128 GB SSD Tallennustila laajennettavissa helposti MicroSD-kortilla.
- Jopa 12h akunkesto

Alkuperäistarvikkeiden lisäksi mukaan tulee arvo väh. 260€.

Surface Bookin teholaturi https://www.verkkokauppa.com/fi/product/36940/htvmq/Microsoft-Surface-Book-102W-virtalahde eli mukaan tulee kaksi laturia. Huomattavasti kätevämpää, kun toinen voi olla kotona ja toinen matkassa.

Uusin Surface Pen Takuu voim. 09/2018, joka huomattavasti paranneltu vrt. edelliseen malliin. Uuden kynän ansiosta kirjoitustuntuma ei juuri eroa paperista. Kynille mukaan myös vaihtokärkipaketti.
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/38144/jdgnr/Microsoft-Surface-Pen-kyna-vari-koboltinsininen

Lisähinnasta mukaan myös tämä hiiri: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/46199/dsknk/Microsoft-Arc-Touch-Bluetooth-Mouse-hiiri-harmaa

Mukaan SD-kortin adapteri muistikortti ei sis. hintaan, jolla tallennustilan laajennus onnistuu helposti ja edullisesti https://shop.baseqi.com/products/ninja-stealth-drive-for-microsoft-surface-book

Vaihdossa käy ainoastaan siisti Macbook Pro Touchbarilla.

F2F Kaupat Lahti/Tikkurila mahdollinen.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.