MYYTY!

Maxcom MM175 Turvapuhelin ja turvaranneke

100 €
Myynnissä uusi, käyttämätön senioripuhelin. Mukaan takuukuitti. Takuu voimassa 09/2018 asti. Puhelin sijaitsee Vaasassa, mutta toimitus postitse onnistuu. Tarvittaessa kaupat kasvotusten onnistuu myös Lahden seudulla. Kaupasta hinta 139, eli tästä uusi puhelin huomattavalla alennuksella.

Maxcom-senioripuhelimet lisäävät erityisesti yksinasuvan vanhuksen turvallisuutta, sillä tarvittaessa yhdellä SOS-napin painalluksella puhelin aktivoi SOS-hätäpuhelun max. viiteen käyttäjän ennaltaohjelmoimaan numeroon, lähettää avunpyyntöviestin sekä kytkee handsfree-kaiuttimen automaattisesti päälle puheluun vastattaessa. Näin toinen osapuoli kuulee avuntarvitsijan äänen vaikka puhelin olisi lipsahtanut käsien ulottumattomiin.

Maxcom MM715BB huippumallin vesitiivis turvaranneke mahdollistaa avunhälytyksen vaikkapa suihkussa- itse puhelimen ei tarvitse olla näköetäisyydellä.

Katso demonstraatio video kuinka Maxcom MM715BB seniorimatkapuhelimen SOS-ranneke voi pelastaa käyttäjänsä vahingon sattuessa: http://www.youtube.com/watch?v=WRCvtbjzV6k&feature=related

Tekniset tiedot:
* 1,8 värinäyttö
* Suuret näppäimet
* Suuri fonttikoko näytöllä
* SOS-turvahälytys painike
* SOS-turvaranneke IP56 vesitiiviysluokitus
* 1,3 Mpx kamera
* Bluetooth
* Micro SD-muistikorttipaikka
* 7 pikavalintaa
* Handsfree-kaiutin
* 300 puhelinmuistiopaikkaa
* TOP5 nrot heti näkyville = helppo soittaa
* Tekstiviestin fonttikoon suurennos
* Herätyskello
* Laskin
* Erillinen näppäinlukitus
* FM-radio
* LED-taskulamppu
* ICE turvatiedot
* Pöytälaturi

Lisätiedot Prisman sivuilta: https://www.prisma.fi/fi/prisma/maxcom-mm715bb-matkapuhelin-sos-turvarannekkeella
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Puhelimet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.