MYYTY!

Myydään Emmaljunga Cerox Sport 2.0 Allround yhdistelmävaunut PP Coffee/Whiteleatherette

180 €
Myydään käytetyt Emmaljungan yhdistelmävaunut. Pakettiin kuuluu: runko ratasosalla, quadrolift kantokoppa, deluxe jalkapeite, integroitu hyttyssuoja, sadesuoja, turvakaari. Vaunut on PP Coffee värissä ja Quadrolift kantokoppa on valkoista nahkaa joissa rattaan väriset ruskeat yksityiskohdat. Vaunut sopii Quadrolift-kantokopan kanssa heti vastasyntyneestä käyttöön ja koppa on sen verran tilava, että sinne mahtuu lähes vuoden ikäinen vielä päiväunille, kopasta voi lapsen kasvaessa poistaa kovikkeita, jolloin tilaa tulee enemmän. Kopan poistuttua käytöstä alle jää tilava ratasosa, johon on 5.pistevyöt ja turvakaari joka ei juuri nyt kuvassa ole paikallaan.Lämmin topattu deluxe-jalkapeite ratasosaan. Rattaiden rungossa on heittoaisa joten lapsen saa kesken lenkin kasvot meno tai tulosuuntaan! Säädettävä nilveltyöntöaisa, puhkeamattomat ilmakennorenkaat, tavarakori, polkaisujarrut molemmissa päissä.

Rattaiden kankaat ja osat ovat siistit, käytetyt ei siis uudet, aina sisällä säilytetyt vaunut eläimettömästä ja tupakoimattomasta kodista.
Lähinnä kulumaa huomaa täysikumirenkaista, joiden pintaa hiekka on kuluttanut/kiviä painautunut heti uudesta asti, tämä ei haittaa mitenkään käyttöä ja on tyypillistä ilmakennorenkaille joita ei pumpata! ovat tosi huolettomat, koska eivät voi puhjeta ja ei tarvii ilmaa lisätä jatkuvasti toisinkuin ilmakumirenkaisiin. Olleet käytössä vajaan pari vuotta tytöllä. Myydään nyt tarpeettomina tilaa viemästä edullisesti käytettyyn hintaan 180€. Ovh setillä on n. 1000€. Ensisijaisesti nouto Vaasasta. Tule katsomaan!

Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65230 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.