MYYTY!

BMW 523i 3.0 Sport A F11 Touring

26 700 €
Nyt olisi myynnissä moitteeton, erittäin siisti BMW sivistyneellä, aidolla R6 koneella. Auto on uutena ostettu Espoon Laakkoselta josta myös itse sen ostin Premium Selection vaihtoautona. Eli kyseessä aito Suomiauto. Kilometrejä ei ole paljoa kertynyt, mutta silti auto on huollettu kerran vuodessa valtuutetussa BMW huollossa jolloin vaihdettu öljyt ja tehty muu huoltokirjan mukainen huolto. Varusteita on riittävästi joista tärkeimmät mm. moottorilämmitin sisäpistokkeella, sähköinen vetokoukku, sähköinen takaluukun avaus, sport paketti, ambient valopaketti valot ulko-ovenkahvoissa ja sisäovien listoissa, sporttiautomaattivaihteisto rattivaihteilla, sport penkit jne.

Viimeisin huolto tehty lokakuussa 2017 jossa normaalin huollon lisäksi vaihdettiin etutukivarret sekä takajarrulevyt/palat.
Vuoden 2018 alusta vaihdettu myös etujarrupalat ajotietokoneen vaatiessa.

Katso lisää: Nettiauto ID 9431448
Vuosimalli: 2011 Mittarilukema: 89900 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 68660 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.