Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Upea VW Touran kaasu/bensa automaatti, takuun kanssa

18 990 €
Tässä on vastine uudelle autolle. Auto on viimeisen päälle hienossa kunnossa. Sitä on pidetty pikkutarkasti ja kaikki huollot on tehty merkkiliikkeessä. Huom. uusi moottori jolla nyt ajettu muutama tuhat kilometriä takuu!!, uusi kytkin ja vauhtipyörä takuut!! ja uusi kaasujärjestelmän paineensäätöventtiili. Lisäksi vaihteisto on tarkistettu uudenveroinen ja koko kaasujärjestelmä testattu. Verhoilu/sisustus sekä maalipinta kuin uudet. Tuulilasi ehjä. Kahdet renkaat aluvanteilla, vetokoukku, peruutuskamera ym..
Kulutus kaasulla 4,5-5,5 kg/100km. Kun maakaasun kilohinta on nyt 1,24€, ajaminen on lähes puolet halvempaa kuin bensiinillä. Soittajalle kerron mielelläni lisää. Vaihdossa voidaan harkita 1-3000€ arvoista pienehköä autoa.
Vuosimalli: 2014
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 33480 Ylöjärvi  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.