Ilmoitus on vanhentunut!

Kuohuva Vuosisata -täydellinen kokoelma

170 €
Kuohuva Vuosisata - 1900-luvun Historia

Etsitkö lahjaa historian harrastajalle? Tästä ei lahja parane!

Vuosina 1973-1975 julkaistu historiallinen lehtisarja.
Lehtiä julkaistiin yhteensä 125 + viimeisenä numerona artikkeli- ja asiahakemisto. Yhteensä siis 126 lehteä. Sarjaa keränneille myytiin myös keräilykansioita, joista jokaiseen kuuluu 14 lehteä.

Lehdet ovat korkealaatuisia värikuvapainoksia ja niissä käydään aikajärjestyksessä läpi kaikkialla maailmassa tapahtuneet tärkeät tapahtumat mm. ensimmäinen ja toinen maailmansota, Hitler, Mannerheim jne. Tämä kokonaisuus on historian harrastajan todellinen unelmapaketti. Lukemista ja tutkimista riittää vuosikausiksi.

Todella harvinainen mahdollisuus saada kerralla koko tämä upea keräilysarja. Lehtien erikseen keräileminen voi kestää vuosia, ja vaikka kaikki numerot saisi kerättyäkin, kirjakansioita ei enää saa mistään. Upea ja arvoa nostava lisä kirjahyllyysi ja kokoelmiisi.

Sisältää:
• Kaikki julkaistut Kuohuva Vuosisata -lehdet 126kpl
• Kaikki julkaistut keräilykansiot 9kpl
• Lehdet valmiina kansioissaan

Joissakin lehdissä voi olla lieviä jälkiä lukemisesta, mutta muuten ne ovat kunnoltaan hyviä tai uudenveroisia. Kyseessä oli aikoinaan kotiin tilattava lehti, joten lehtien takasivulla on tilaajan osoitelaput.

Antikvariaateissa ja Divareissa lehteä myydään n. 3-7eur/numero, riippuen lehdestä ja kunnosta. Irtonumeroina sarjan kerääminen ilman kansioita tulisi maksamaan siis vähintään 378 eur plus mahdolliset useat postituskulut. Nyt saat lehdet noin 1,35eur kappalehintaan ja kansiot kaupan päälle.

Pakataan huolella, toimitetaan nopeasti. Lähetyksen paino n.20kg. Myös nouto Espoosta onnistuu.

Hinta: 170eur
- sisältää toimituskulut

Maksu- ja Toimitustavat:
• Käteinen / nouto Espoosta
• Tilisiirto / Posti
• Tilisiirto / Matkahuolto
• Lähetyskulut sis. hintaan

Rehellistä kauppaa Findit.fi:ssä jo vuodesta 2007!

Yhteydenotot:
Olavi/Espoo
varmatkaupat@gmail.com
046-6821819
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 02720 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Kirjat & Kaunokirjallisuus Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.