Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Mökki ja palju alk. 160e/vrk. Pyhtää, 1h Hki

160 €
Vuokralle tarjotaan Kivikoskien mökki Pyhtäällä. Mökki sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä itään. Kivikosken vuokramökki on viehättävä kelohirsinen mökki, joka on aikoinaan toiminut metsästysmajana ja siirretty sitten Pyhtäälle. Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä mökistä, joissa molemmissa on makuuhuone ja wc. Mökeissä majoittuu yhteensä 5-8 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa, kahdella pienellä parvella ja olohuoneessa. Mökin arkihinnat keväällä 160 euroa ja viikonloput 560 euroa. Vappuloma mökillä 30.4-2.5 nyt tarjoushintaan 290 euroa.

Päärakennuksen olohuoneessa on ruokailutila 6-8 henkilölle ja mukava sohva. Keittiö on täysin varusteltu ja astiat ja ruokailuvälineet on vähintään 10 henkilölle. Talo on lämmin ja se sopii lomailuun ympäri vuoden. Ilmalämpöpumpun avulla lämmitys voidaan säätää haluttuun lämpötilaan talvella ja kesällä.

Vuokramökillä on suuri joelle aukeneva veranta, jossa aurinkotuolit, ruokailupöytä 8 henkilölle ja kaasugrilli. Pihassa myös nuotiopaikka ja hirsinen puoliavoin huvimaja. Rannassa pieni hiekkainen uimapoukama ja laituri, josta pääsee uimaan.

Mökillä on kaksi saunaa puulämmitteine mökkisauna ja rannassa kesäkayttöön ja viileäänkin syksyyn ja kevääseen soveltuva iso lasinen BIG BROTHER talosta ostettu näköalasauna.

Mökillä on myös lämminvesipalju. Päivän vuokra 50 euroa.

Lisätietoa ja kuvia kivikosken mökistämme osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokki_kivikoski/

Varauskalenterit osoitteessa https://kotteria.com/varaus/
Lisätietoa ja kuvia mökistä osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokki_kivikoski/

Tiedustelut ja yhteydenotot: Suomen Kotteria Oy
0400-534 269 tai 0400-868 889
asiakaspalvelu at kotteria.com
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 00890 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://kotteria.com/vuokramokki_kivikoski/
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.