Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

Yksiö Palosaarella 1.5. lukien

600 €
Vuokrataan 33,5 neliöinen yksiö kivenheiton päässä muun muassa ammattikorkeakoulusta sekä yliopistosta. Asunto käsittää tupakeittiön, alkovin ja saunan. Kylpyhuoneessa on valmiina pyykinpesukone.

Pursimiehenkadulla sijaitseva kerrostalo on rakennettu vuonna 2012 ja asunto sijaitsee sen toisessa kerroksessa. Talossa on hissi.

Asunnon vuokra on 600 euroa, sisältäen vesiennakon ja laajakaistayhteyden. Vuokralainen maksaa sähkön kulutuksen perusteella suoraan energialaitokselle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti.

Vuokravakuus on kahden kuukauden vuokraa vastaa summa esimerkiksi vuokravakuustilille maksettuna tai henkilötakauksena. Vuokralaisella tulee olla koko vuokrasuhteen ajan voimassaoleva kotivakuutus vastuuvakuutusosineen.

Luottotiedot tarkistetaan.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.