Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Idyllinen pieni residenssi hotelli Alanyassa

Myydään pieni idyllinen toimiva hotelli Alanya / Kestel. Otettiin käyttöön v. 2014, juuri käynyt läpilaadukkaan pintaremontin. 15 kaksiota kolmessa kerroksessa. Alat 51.5 - 51.6 m2, moderni arkkitehtuuri, viimeistelty laatumateriaaleilla - marmori, graniitti, lasi. Myydään kalustettuna. Korkealuokkainen sisustus, hienoja yksityiskohtia, Samsung ilmalämpöpumppu, sekä Siemensin kodinkoneet.

Merinäköala kaikilta parvekkeilta. Lisäksi näkymät Kalelle kukkulalle ja osasta Taurukselle. Kohteemme sijainti on erinomainen: Gazipasan lentokentälle 35 km, Alanyaan 5 km, bussiyhteys Alanyaa 5 min. välein. Hotellin 1. kerroksessa on leipomo ja kahvila. Lähellä on myös ATM pankkiautomaatti, parturi ja 24/7 marketti.

Myyntihinta: 1.300.000 €.
Ota yhteyttä. Annamme lisätietoja!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 67200 Kokkola  Näytä kartalla
Osasto: Kaupat & Yritykset Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.