Ilmoitus on vanhentunut!

Idyllinen pieni residenssi hotelli Alanyassa

Myydään pieni idyllinen toimiva hotelli Alanya / Kestel. Otettiin käyttöön v. 2014, juuri käynyt läpilaadukkaan pintaremontin. 15 kaksiota kolmessa kerroksessa. Alat 51.5 - 51.6 m2, moderni arkkitehtuuri, viimeistelty laatumateriaaleilla - marmori, graniitti, lasi. Myydään kalustettuna. Korkealuokkainen sisustus, hienoja yksityiskohtia, Samsung ilmalämpöpumppu, sekä Siemensin kodinkoneet.

Merinäköala kaikilta parvekkeilta. Lisäksi näkymät Kalelle kukkulalle ja osasta Taurukselle. Kohteemme sijainti on erinomainen: Gazipasan lentokentälle 35 km, Alanyaan 5 km, bussiyhteys Alanyaa 5 min. välein. Hotellin 1. kerroksessa on leipomo ja kahvila. Lähellä on myös ATM pankkiautomaatti, parturi ja 24/7 marketti.

Myyntihinta: 1.300.000 €.
Ota yhteyttä. Annamme lisätietoja!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 67200 Kokkola  Näytä kartalla
Osasto: Kaupat & Yritykset Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.