Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

TW STEEL C RED 316L CHRONOGRAPH 100m,käyttämätön

170 €
TW Steel ei sinänsä esittelyä kaipaile,varsin suosittu kello tänä päivänä. Ja eikä mikään ihme,näyttävyys on omaa luokkaansa ja tekniikka kuin myös ulko-olemus varmaa ja laadukasta.Jos pidät kookkaista laadukkaista kelloista,mutta et halua mitään rimpuloita, tähän et tule silloin pettymään.

Euroopassa järjestään yli 200 eur, muualla maailmaa ehkä hieman halvempi,mutta tulli ja lähetyskulut pitää huolen,että hinta nousee lähes samoihin.

Tekniikasta vastaa Citizen/mioyta 6S20 kronografikoneisto,kello on painekoestettu 10 bar / 100m. Kellon runko korkealaatuista 316L terästä. Lasi safiiripinnoitettu mineraali. Kookas kello,kellopesä 45mm ja nupin kera 53mm.

Erittäin vaikuttava kello,upea metallihohto punainen taulu,laadukas teräsranneke,riittää ainakin noin 20 cm ranteelle . Ja kotelo jatkaa tyylilleen sopivaa TW Steel linjaa,metallivahvisteinen tukeva kotelo,joka näkyy kuvassa.

Saman sarjan kellot Suomessa lähempänä 300 eur, tuskin löytyy alle 200 käyttämätön Suomessa,paitsi ehkä tästä......

Ja kaikki tämä vielä pahvisessa kellolaatikossa metallivahvisteinen kotelo sisällä takuukortin kera .Mitenkään ylikehumatta voin sanoa,että näyttävämpää kelloa saa hakea.

Tässä samaa sarjaa,erivärinen taulu:

http://www.laatukellot.fi/tw-steel-canteen-harmaa-teras-o45-mm-p-282203.html

http://www.twsteel.com/eu/canteen.html

Postitus pakettina 6 eur
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Kellot & Korut Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.