Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Opel Astra F sport cc

500 €
Myydään halvalla tarpeettomaksi jäänyt siisti ja hyvin pidetty astra. Viimeiset 10 vuotta ollut samalla omistajalla. Savuton ja siisti, vaikka käytön jälkiä ja kulumaa löytyy. Runko ja tekniikka yleisesti hyvässä kunnossa.

Jakopään- ja laturinhihnat osineen vaihdettu alle 5tkm sitten. Käsijarrun vaijerit vaihdettu vuosi sitten ja jarrujen yleishuolto tehty. Öljyt vaihdettu joka vuosi. Leimaa toukokuun loppuun asti ja katsastuksista mennyt helposti läpi. Soittamalla lisätietoa.


Huom! Vaatii laittoa että saa liikenteeseen: Öljynpaineen merkkivalo alkanut palamaan ja vian tutkimista varten purettu venttiilikopan kansi, jakopään hihna, laturinhihna ja nokka-akselit irti. Vapaa-aika ja motivaatio loppuneet, joten työ on jäänyt kesken.


Huom 2! Renkaat myydään erikseen 300€/setti:

Kesärenkaat: GT Radial Champiro UHP1 205/45 R16 aluvanteilla. Kuin uudet, ajettu alle 2tkm https://vianor.fi/renkaat/henkiloauto/kesarenkaat/gt-radial/gt-radial-champiro-uhp1/

Talvirenkaat: Nokia Nordman 5 185/55 R15 peltivanteilla. Kuin uudet, ajettu alle 2tkm. https://vianor.fi/renkaat/henkiloauto/nastarenkaat/nokian/nordman-5/

Tagit:
- Sport-auto
- Tuning-auto
- Projekti
- Kunnostettavaksi
Vuosimalli: 1997 Mittarilukema: 265000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.