Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

BMW 525d F11 300HV

27 700 €
Nyt myydään siisti ja ripeähkö perhefarkku sitä etsivälle. Juuri tehty isompi inspection 2 huolto. Kaikki pelaa ja auto on uuden veroisessa kunnossa niin ulkoa kuin sisältä.


Auto väriltään musta ja musta myös sisältä listoista penkkiin. Takapenkillä on isofix kiinnikkeet ja aurinkoverhot, eli ei häikäise aurinko takamatkustajia. Takaluukusta löytyy tehtaan koiraverkko vaikka autolla ei ole eläimiä koskaan kuskattu.


Ulkonäköä vähän muokattu omaan silmään sopivammaksi. Asennettu madallusjouset n.20mm ja nämä myös muutoskatsastettu. Kesävanteina toimii kuvan m-sport vanteet 19 ja talveksi löytyy 17 kitkat aluvanteilla.


Tekniikka myös vähän muokattu, että pärjää liikenteessä : vtech ohjelma 800e 300hv/610nm ja myös kytkimeksi vaihdettu sach performance kytkin 1000e niin ei tarvitse pelätä luistavaa kytkintä.


Myyn auton jatkuvan mökkiremontin tieltä, enkä tarvitse vaihdossa autoa, mutta jos jotakin haluaa tyrkyttää niin K-A rekisteröity pakettiauto kiinnostaa kyllä
Vuosimalli: 2011 Mittarilukema: 118000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.