Ilmoitus on vanhentunut!

Hieno 2h+k puutalohuoneisto Vaasan Palosaarella

700 €
Vuokrataan ihastuttava ja lämmintunnelmainen, iso kaksio Palosaarella. 2. kerroksen asuntoa on remontoitu vanhaa kunnioittaen, mm. keittiö- ja kylpyhuoneremontti putkineen tehty modernilla otteella, mutta vanhan ajan tunnelman kruunaa vanha hieno puulattia. Asunnon 72m2:ä pitää sisällään ison makuu- ja olohuoneen sekä keittiön ja kylpyhuoneen. Keittiössä lisäksi kaksi tilavaa komeroa säilytykseen. Makuuhuoneessa vaatekaappi peiliovella. Kylpyhuoneessa säädettävä lattialämmitys ja paikka pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä on ilmainen sauna asukkaiden käytössä, lisäksi kellarista löytyy säilytystilaa ja mahdollista vuokrata tolppapaikka pihalla.

Kiva vehreä pihapiiri puutarhakalusteineen, asukkaiden käytössä mm. hiiligrilli. Kohteen läheisyydessä kaikki Palosaaren palvelut ja oppilaitokset, mahtavat ulkoilumaastot ja merikin vain kivenheiton päässä.

Lemmikeistä voidaan keskustella ja asukas tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen. Vesimaksu 19/kk/hlö, autopaikka 5/kk. Soita ja sovitaan näyttö! Asunto vapautuu aikaisintaan 15.8.2018.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65200 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.