Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Canon EOS 6D järjestelmäkamera + huippu objektiivit ym

2 700 €
Nyt olisi tarjolla huippu kamera ja objektiivit 2kpl, sekä kolmijalka-että yksijalkajalusta, lisä akku ja salamalaite, linssin suojia että häikäisyuojia objektiiveille.

Canon EOS 6D-kamera on erittäin edistyksellinen kamera, tämä täydenkoon kennolla varustettu, helppokäyttöinen järjestelmäkamera.
Suuri kenno sekä tehokas Digic 5+ prosessori mahdollistavat erittäin korkean, jopa 102 400 ISO-herkkyyden, tämän lisäksi 6D:ssä on erittäin herkkä tarkennus josta on hyötyä varsinkin hämärässä kuvattaessa. Lisäksi tässä on Full HD-videokuvaus jne.

Canon EF 50mm f/1.2 L USM-objektiivi on erittäin valovoimainen kiinteän polttovälin objektiivi, jossa on erittäin nopea ja lähes äänetön USM-tarkennusmoottori. Valovoima mahdollistaa kuvaamisen myös hämärässä. Vastavalo-ja linssinsuoja kuuluu mukaan.

Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM-zoom objektiivi on kuvanlaadultaan todella hyvä. Sääsuojaus sekä erittäin nopea USM-ultraäänitarkennus tekevät tästä objektiivista yleisobjektiivin erittäin vaativalle kuvaajalle. Erittäin valovoimainen f2.8-aukko läpi koko polttovälialueen takaa että kuvat onnistuvat mitä haastavammissa olosuhteissa. Vastavalo-ja linssinsuoja kuuluu mukaan.

YongNuo YN568EXIIC salamavalo, joka tukee Canonin automaattista nopeaa HSS-täsmäystä, tämän ansiosta kaikki suljinajat ovat käytössä myös salaman kanssa. YN568EX osaa myös toimia langattomana orjasalamana. Ohjeluku 58. Automaattinen ja manuaalinen zoomaus polttovälialueelle 24-105mm.

Muita varustuksia, kolmi-ja yksijalkatuki, lisäakku, laturi, kameralaukku.

Myydään vain yhtenä pakettina.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 12240 Hikiä  Näytä kartalla
Osasto: Valokuva & Videokamerat Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.