Ilmoitus on vanhentunut!

Puhtaat Valkeat Lakanat -täydellinen kokoelma //pk.3eur

59 €
Kansan rakastama, Raija Orasen kirjoittama Puhtaat Valkeat Lakanat -sarja nyt täydellisenä pakettina. DVD:t täysin naarmuttomia ja virheettömiä, ei edes sormenjälkiä.

Sisältää koko TV-sarjan 9 DVD:tä / 44jaksoa, sekä lisäksi Orasen romaanit:
- Puhtaat valkeat lakanat Gummerus, 1996 sekä sen jatko-osa Puhtaat valkeat lakanat: Onnela Gummerus, 1997, jonka tapahtumia ei nähty televisiossa.

Ilta-Sanomien 14.1.2018 julkaisema muistelo/juttu sarjasta:
https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000005520498.html

Sekä DVD:t että kirjat ovat erittäin hyvässä kunnossa, joten paketti sopii täydelliseksi lahjaksi vanhalle fanille! Nopea toimitus postitse. Myös nouto Espoosta onnistuu.

Verrattuna siihen että keräilisit sarjan yksittäin, säästät aikaa ja vaivaa sekä useita postituskuluja, kun käytät tämän tilaisuuden hyväksesi ja ostat tästä kerralla koko sarjan täydellisenä kokoelmana.

Hinta: 59eur

Maksu- ja Toimitustavat:
• Tilisiirto / toimitus postipakettina +3,00€
• Käteinen / nouto Espoosta
• Kiinteät toimituskulut 3eur. Voit siis tilata minulta useampiakin kohteita/elokuvia mutta maksat toimituskuluja yhteensä vain 3eur !!

Rehellistä kauppaa Findit.fi:ssä jo vuodesta 2007!

Yhteydenotot:
Olavi/Espoo
varmatkaupat@gmail.com
046-6821819
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 02720 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Elokuva & Musiikki & DVD Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.