Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Lhasa apson urospentuja varattavana

1 300 €
Lhasa apson urospentuja vapaana rakastavaan kotiin 22.3. syntyneestä pentueesta. Luovutus 24.5.2018 alkaen rekisteröitynä, sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamana.
Pennut ovat kasvaneet perheen parissa ja tottuneet mm. lapsiin, toisiin koiriin sekä ulkoiluun. Virallisesti terveystarkastetuista, arkiterveistä sekä hyväluonteisista vanhemmista. Korkeasti palkituista kansainvälisistä suvuista, isä on kansainvälinen muotovalio ja emä myös palkittu näyttelyissä.

Lue lisää osoitteesta: http://www.yarmilan.com/pentuja/lhasa-apso-pentuja/

Huom! Yhdelle pojista etsin näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Se voidaan myös sijoittaa tai myydä edullisemmin jalostusoikeutta vastan Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaisilla sopimuksilla. Kaksi pojista vapaana ilman näyttelytoiveita.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 68630 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.