Philips HR1921/20 mehulinko/råsaftscentrifug Takuu/garanti

80 €
Vähän käytetty tehokas mehulinko. Ostettu 16.7.17 ja 2v takuu, kuitti löytyy.
Lite använd effektiv råsaftscentrifug. Köpt 16.7.17 och har 2 års garanti, pappren finns.

Philips HR1921/20 -mehulingon FiberBoost-tekniikan ansiosta voit valita mehun koostumuksen mielesi mukaan. Säädä mehun koostumus kytkimellä joko samettisen pehmeäksi tai jopa 50 enemmän hedelmälihaa sisältäväksi. Älykkäästi säädettävän vakionopeusyhdistelmän ja ainutlaatuisen siivilärakenteen ansiosta voit valmistaa kaikkiin mieltymyksiin sopivia mehuja.

Kiillotetun siivilän ansiosta jäljelle jäänyt hedelmäliha on helppo puhdistaa keittiösienellä. Philipsin ainutlaatuisella esipesutoiminnolla voit huuhdella mehulingon nopeasti eri mehujen valmistuksen välissä tai mehustuksen jälkeen. Kun syöttöpainimeen kaadetaan vettä, se huuhtelee mehustimen tarpeettomista jäämistä. Pyöreän muotoilun ja sileiden, kolottomien pintojen ansiosta kaikki ylijäämät kerätään samaan astiaan. Integroidun tippalukon ansiosta voit pitää taukoja mehustamisen aikana ilman, että keittiötaso likaantuu. Tippalukko otetaan käyttöön kaatonokkaa kääntämällä.

Teho 1100 W
80 mm XXL syöttöaukko
Helposti puhdistettava siivilä
Nopea esipesu pelkällä vedellä
Jäte putoaa itsestään säiliöön
Tippalukko
Kaksi nopeutta
Kannun tilavuus: 1 litra
Säiliön tilavuus 2.1 litraa
Johdon pituus: 1 metri
Tuotteen mitat PxLxK: 296 x 250 x 432 mm

Ilmoittaja: Stefan Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Kodinkoneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.