Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

TEHOKAS OKSASILPPURI UUDELLA 9,0HV.BE.MOOTTORILLA

1 425 €
TEHO PUIDEN/OKSIEN/ PENSAIDEN SILPPUAMISEEN !!!Myyn tehokkaan/hyvin huolletun oksasilppurin/hakkurin kun itsellä ei ole enään tarvetta. Oksasilppurilla on ison huollon yhteydessä vaihdettu 9,0hv.bensamoottori ja testi/koeajoa on suoritettu n.5,0h.verra ja kone toimii erittäin tehokkaasti. Oksasilppurissa on kaikki turvalaitteet paikoillaan ja kaikki vara-alueet on maalattu punaisella värillä minkä lakikin määrää... jos Oksasilppuri tuodaan perille tai noudttaessa annetaan käyttöopastus jotta työtapaturmilta vältyttäisiin.
TÄSSÄ OKSASILPPURISSA VOI SÄÄTÄÄ HAKKEEN KARKEUTTA TARPEENMUKAAN AINA HUMUKSESTA-POLTTOHAKKEESEEN SAAKKA JOLLOIN HYÖTYKÄYTTÖ ON MONIPUOLISEMPI KUN SILPPUAA ISOMPIA 30-80mm. OKSIA/PUUNRUNKOJA !!!Oksasilppurin hinta 1425,00e./ASIALLINEN TARJOUS. Tällä voi lähteä myös hakettaamaan muillekkin kun kaikki turvalaitteet on kunnossa. Mikäli oksasilppuri kiinnostaa ja haette pitkäikäistä konetta niin soittamalla kerron lisää koneesta. Soittaa voi klo.09,00-21,00 aikana oksasilppurista P. 0400-743706. Kuljetuksesta neuvotellaan. Oksasilppuri on nyt pirkanmaalla ja voi tulla koekäyttämään kun soittaa ja sopii milloin tulee. Soita ja tule koekäyttämään tämä tehokas oksasilppuri .... Tämä sopii vaikka puutarhayrittäjille tai pihanrakennus/ talohuoltofirmoille erittäin hyvin tehokkuutensa takia !! Oksasilppurin teriä voi teettää metallifirmoissa, kuten olen tehnyt. HUOM.NYT KONEELLA AJETTU N.8,0h.TEHTY HUOLTO JA KIILAHIHNAT VAIHDETTU JOTEN SUORAAN VALMIINA TYÖHÖN. Soita ja kerro koska olisit tulossa testaamaan oksasilppuria, niin haen paikalle puutavaraa testiajoa varten. JOS EHDOTATTE VAIHTOA JOHONKIN KONEESEEN NIIN ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ TUOKO MITÄÄN ROMUJA SILLÄ SAATTE VIEDÄ NE TAKAISIN ps.niitä on tuotu jo liikaa näytille ja aina kehuttu romuja puhelimessa!!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Metsä & Puu Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.