TEHOKAS OKSASILPPURI UUDELLA 9,0HV.BE.MOOTTORILLA

1 425 €
TEHO PUIDEN/OKSIEN/ PENSAIDEN SILPPUAMISEEN !!!Myyn tehokkaan/hyvin huolletun oksasilppurin/hakkurin kun itsellä ei ole enään tarvetta. Oksasilppurilla on ison huollon yhteydessä vaihdettu 9,0hv.bensamoottori ja testi/koeajoa on suoritettu n.3,0h.verra ja kone toimii. Oksasilppurissa on kaikki turvalaitteet paikoillaan ja kaikki vara-alueet on maalattu punaisella värillä minkä lakikin määrää... jos Oksasilppuri tuodaan perille tai noudttaessa annetaan käyttöopastus jotta työtapaturmilta vältyttäisiin. HUOMAA TÄMÄ ASIA !!!!
TÄSSÄ OKSASILPPURISSA VOI SÄÄTÄÄ HAKKEEN KARKEUTTA TARPEENMKAAN AINA HUMUKSESTA-POLTTOHAKKEESEEN SAAKKA JOLLOIN HYÖTYKÄYTTÖ ON MONIPUOLISEMPI KUN SILPPUAA ISOMPIA 30-80mm. OKSIA/PUUNRUNKOJA !!!Oksasilppurin hinta 1425,00e./neuvottelu.+ kuljetus jos tuodaan kotiin. Tällä voi lähteä myös hakettaamaan ihmisten pihoihin kun kaikki turvalaitteet on kunnossa. Mikäli oksasilppuri kiinnostaa ja haette pitkäikäistä konetta niin soittamalla kerron lisää koneesta. Soittaa voi klo.09,00-21,00 aikana oksasilppurista P. 0400-743706. Oksasilppurista voi jättää soittamalla tarjouksenkin jos on kiinnostusta tehokkaaseen oksassilppuriin, siis soita jos haluat jättää tarjouksen. Kuljetuksesta neuvotellaan. Sijaitsee PIRKANMAALLA ! VIIKON SUORAN KAUPAN TARJOUS . Oksasilppuri on nyt pirkanmaalla ja voi tulla koekäyttämään kun soittaa ja sopii milloin tulee. niin tästä saatte tehokkaan oksasilppurin käyttöönne. Soita ja tule koekäyttämään tämä tehokas oksasilppuri .... Tämä sopii vaikka puutarhayrittäjille tai pihanrakennus firmalle erittäin hyvin tehokkuutensa takia !!
Ilmoittaja: Jarmo Sijainti: 33600   Näytä kartalla
Osasto: Metsä & Puu Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.