Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

PC - Windows 10 Pro - Tietokone - Dator

60 €
Pöytätietokone, entinen kannettava, josta näyttö poistettu, mutta kaikki toimii hyvin ja nopeasti tavallisena pöytäkoneena, voidaan liittää TV tai erillinen näyttö. Mukaan tulee langaton hiiri, jolla sitä voi käyttää myös TV:ssä.
Ominaisuuksia: Windows 10 Pro, Intel DualCore, HD 500Gb, RAM 4Gb, SD-kortin lukija, WiFi, VGA, HDMI. Merkki on PackardBell ja malli PEW92.
Näppäimistö ja tasohiiri toimii ja voi käyttää myös langattomia versioita. Akkukin toimii, että voi helposti siirtää koneen käydessä toiseen näyttöön.
Äänet kuuluu tästä laitteesta, kuulokkeista, erillisistä kaiuttimista tai TV:stä. Virtalähde ja VGA-johto sekä langaton hiiri tulee mukaan. Nopea ja hiljainen, sopii vaikka TV:n taakse. Monipuolinen ja kätevä laite erilaisiin tarkoituksiin.
- Bärbar utan skärm.

Älä kysy, että onko vielä. Otan ilmoituksen heti pois, kun on myyty.
- Ei sähköpostia ! - Ingen email !
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.