Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Retkeilyauto/minibussi

3 990 €
Rekisteröity 7-paikkaiseksi henkilöauto/ matkailuautoksi. 160cm leveä sänky aikuisille. Edellisellä omistajalla oli myös kaksi bunkkasänkyä lapsille edessä ja takana. Pieni dieselvero ja vakuutus. Saa ajaa henkilöautokortilla. Ei 80 km/h nopeusrajoitusta. Mahtuu parkkihalleihin ja menee henkilöauton hinnalla laivoissa ja autojunassa.


Sähköikkunat edessä, sähköpeilit, keskuslukitus takana, kummallakin puolella aukeavat liukuikkunat, tummennetut lasit, kaksi akkua, verhot takaikkunoissa sekä ohjaamon ja matkustamon välillä, varashälytin. Multivan lux sisustus eli takana esim pöytä jonka saa taitettua alas sekä loistevalo, 2 mukitelinettä ja takapenkki kaatuu 160cm leveäksi sängyksi. Kaikki takapenkit irroitettavissa pikalukolla jolloin auto on käytännössä pakettiauto.


Apumiehen puolella katon ulkoreunassa lisävarusteena markiisiura johon voi laittaa katoksen tai sivuteltan. Markiisi eli sivukatos mukaan. Hyttysverkko sivuikkunaan, tuuliohjurit etuikkunoissa. Kojelaudassa kuljettajalle ja apukuskille mukiteline. Saksassa teetetty mattosarja ohjaamossa ja matkustamossa. Matkailuautovarustuksen vaatima keittomahdollisuus, säilytystilaa ja palosammutin. Vetokoukku, CD radio aux-liitännällä, ohjaustehostin. Hyvät vähän ajetut talvirenkaat alumiinivanteilla. Hyvät kesärenkaat peltivanteilla. Erikoiskirkkaat hyväksytyt H4 polttimot.


Suurimmat viime vuosien huollot:

-2015 ml 380 000km: helmat laitettu ja maalattu uusi keski- ja takapakoputki.

-2016 ml. 396 565km: Kansiremontti jakopää ja vesipumppu.

-2017, ml. 404 000km: Takaiskunvaimentimet ja jarruja korjattu.


Öljyt ja suodattimet vaihdettu viimeksi äskettäin eli maaliskuussa 2018 ja sitä ennen heinäkuussa 2017 jolloin vaihdettiin myös uudet vetonivelet.


Erittäin hyvä ajaa ja kulkee hyvin! Saksasta tuotu käytettynä. Käyty viime vuonna esimerkiksi Saksassa sekä Lapissa useaan otteeseen. Tästä autosta on ollut moneksi niin työmatkoille, kun perheen kanssa kulkemiseen, ja pidemille loma-mat
Vuosimalli: 1994 Mittarilukema: 415000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Matkailuautot & Asuntovaunut Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.