Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Teutonia Spirit S3 yhdistelmävaunut

90 €
Myydään tummansinivalkoiset Teutonia Spirit S3 yhdistelmävaunut tarvikkeineen. Vaunut ovat kolmipyöräiset, jotka kääntyvät paikallaan jopa 360 astetta. Etupyörän saa lukittua. Työntöaisan korkeutta saa säädettyä ja siinä on käsijarru. Loistavat vaunut, paljon käytetty ja paljon tykätty.

Mukana tulevat Teutonia pehmeä kantokoppa, Teutonia kantokopan päälle tuleva sääsuoja, Teutonia turvakaari, Teutonian oma sadesuoja käyttämätön, Emma sadesuoja, Emma hyttysverkko, Emma kuomuverho, vaunuihin sopiva LEGO pussilakanasetti sekä itse ommeltu istuinosan suoja itse rattaiden istuinosan kankaan kulumisen estämiseksi.

Vaunut on ostettu Suomen Turusta 02/2011uutena lastentarvikeliikkeestä. Ovh yli 1000e. Säilytetty koko ajan sisätiloissa. Aurinko on haalistanut kuomun kangasta ja löytyy kulumisen jälkiä rungosta. Silti siistit ja ehjät. Kankaat ovat ehjät ja tahrattomat. Olen kantokopassakin aina pitänyt lakanaa tms pohjalla ja vauvan pään alla. Loistavat rattaat, kätevät, menevät pieneen tilaan taitettuna auton takakonttiin, kääntyvän etupyörän ansiosta pienessä tilassa. Myös ratasosan istuinta helppo kääntää lasta katsomaan menosuuntaan tai katsomaan työntäjää.
Kantokassi on muokattavissa vauva-ajan jälkeen lämpöpussiksi, joka pidentää käyttöikää. Ulkomitat n: pituus 75cm x leveys 30cm x korkeus 22cm pituus ja leveys mitattu pohjalevystä.

Lähetän mielelläni lisäkuvia sähköpostiin. Saa myös tulla koeajolle Vaasan keskustaan! On helpompi näyttää käytännössä rattaiden toimivuus ja kätevyys. Hinta sisältää kotiinkuljetuksen Vaasan kaupungin alueella.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.