Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

2h+k+alkovi+kph+parveke, 59,5 m² Myyntihinta 68 000

73 500 €
Tämän toimivapohjaisen ja valoisan kaksion tyylikkäästi toteutettu remontti on juuri valmistunut. Kaikki pinnat on uusittu. Mainio sijainti lähellä palveluita. Lasitettu parveke iltapäivä-/ilta-aurinkoon. Päätyhuoneisto.

Uudessa keittiössä on integroidut kodinkoneet: induktioliesi, uuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin sekä design-liesituuletin. Runsaasti säilytystilaa. Asunnossa on yhtenäinen, vaalea vinyylilankkulattia. Alkovin voi sisustaa työtilaksi tai sinne mahtuu 120 cm leveä sänky. Alkovin kaappien paikat on muunneltavissa. Asunnossa on langattomia valaisimia ja muita käteviä yksityiskohtia.

Kylpyhuone on kunnostettu 2010 ja kalusteet uusittu nyt remontin yhteydessä. Taloyhtiössä on juuri uusitut käyttövesiputket. Tämän huoneiston osalta putkiremontin kustannukset tulevat olemaan n. 5500 €. Oma vesimittari.

Ilmoitus myös etuovi.com:issa.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 68600 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.