Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Zodiac C285S

600 €
Mitä yhteistä on Ladalla ja Zodiacilla? Molemmat ovat Venäjältä ja tuhoutumattomia.
Mitä eroa on Ladalla ja Zodiacilla? Zodiac on avaruusteknologiaa.

Joten tässä siis myyntiin 2,85m pitkä ja kantavuudeltaan melkein 500kg Zodiac. Toimii ja kelluu niinkuin pitääkin, ainoa miinus on pohja irronnut hieman liimauksesta patjaan, mutta näppärä mies tai miksei nainenkin korjaa sen käden käänteessä, itselläni kun on vai Erikeeperiä kaapin pohjalla.

Joukkoon tulee oikeen kätevä retro kantopussukka ja siellä on mukana pohjalevyt, airot, ja jalkapumppu ja tietysti näppärästi menee myös Zodiac samaan pussukkaan. Ja jottei naapuri rauha järkkyisi mökillä tulee oikein pätevä Minnkotan sähkömoottori mukaan, toisaalta jos naapuri sattuu oikeen ärsyttämään suosittelen laittamaan kiinni 2hp ja mieluiten 70luvulta bensiinin katkuisen perämoottorin. Ja jos ei tässä vielä olisi kaikki tulee akkukin vielä joukkoon, kuulemma sopii täydellisesti merikarhulle ja etevälle vesistöjen pedolle tälläinen akku.

Ei muutakun ostohousut jalkaan ja haje kumivene pois, pääsee meikäläinenki tuhlaan rahat sitten Jalkapallon Mm-kisoihin.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.