Ilmoitus on vanhentunut!

Myydään Mercedes-Benz W124 230E Automatic

600 €
Siitä kaunotar uuteen kotiin autossa on paljon hyvää esim. Vakionopeudensäädin, Webasto, Sähkö verho, ilmastointi, ortobedipenkki, Hydraulinen tasonsäätö ASD-perä.Autoon on juuri vaihdettu jarrulevyt ja palat eteen ja perään on vaihdettu hydrauliputket ja taakse jarruputki Auto seisonu parivuotta ilman leimaa mutta liikuteltu on.Pohjassa ei ole reijän reikää ja käy ja kukkuu mutta hinattu sinne missä se nyt on ja ei pysty ajamaan ellei laita kardaania paikoilleen vaihdelaatikko tiputtanut öljyä ja Bensaletku vuotaa,löytyy lisähinnasta 15” talvirenkaat peltivanteilla ja pintaa löytyy autossa pientä laittoa Leimalle kysymällä lisätietoa ja varmasti jäi jotain mainitsematta ikävä kyllä mielenkiinno ja ajanpuutteen vuoksi myyn

EN MYY varaosina!


Jos kiinnostus heräsi niin
soita tai lähetä viestiä
Paras aika tavoitella klo 10:00-24:00

vaihtoa voi ehdottaa katsastettuun autoon, moottoripyörään,pulpettiveneeseen tai 40-60hp perämoottoriin voi myös ehdotella muutakin Mielenkiintosta ja en maksa väliä!!!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: 65300 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: AJONEUVOT Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.