Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Pihasauna löylyvalmiina NEW SAUNA

21 400 €
Sauna 24 on huipputyylikäs ja oikea valinta kun vain paras kelpaa. Pihasauna on täysin kotimainen 88mm lamellihirrestä valmistettu 24m2 kokonaisuus, joka sopii täydellisesti sekä pihaan että kesänviettopaikkaan. Sauna 24 mahdollistaa rakennuksen monipuolisen käytön. Mahtavien löylyjen lisäksi kestitset ja majoitat vieraita pitkälle syksyyn.

Tilavan löylyhuoneen lisäksi rakennus tarjoaa upean valoisan oleskelutilan isoilla ikkunoilla sekä varaston tavaroiden ja puutarhavälineiden säilytykseen. Halutessasi isomman oleskelutilan voidaan varastotila liittää oleskelutilaan.

Toimitus sisältää saunan täyden varustuksen mm.harvian kiuas sekä kiuaskivet, oleskelutilaan Romotop Alpera kevyttakka sekä jykevät lankkulauteet. Rakennus on eristetty ja soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Saunan tuotantotilat ovat Keski-Pohjanmaalla.
Sauna toimitetaan löylyvalmiina suoraan tehtaalta asiakkaan tilaamaan kohteeseen ja nostetaan perustusten päälle valmiina kokonaisuutena.

Tutustu tarkemmin Sauna 24:n yksityiskohtiin ja muunneltavuuteen.

www.newsauna.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
hanna@newsauna.fi
050 3233270 NEW SAUNA
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.