Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

ung tjej önskar hyra etta eller liten tvåa i Vasa

550 €
Hej!

Jag är en glad och lugn 22 årig klasslärarstuderande som söker en liten bostad i Vasa. Jag röker inte, dricker inte och festar inte. Vid sidan av mina studier så arbetar jag, jag har arbetat på samma ställe i ca 4 år och trivs bra där. Jag söker en liten bostad i Vasa, en stor etta med sovalkov eller liten tvåa. Helst i centrum, sandviken eller brändö, men det är egentligen inte så noga. Jag älskar att sitta i solen och läsa så en balkong vore ett stort plus!

maxhyra 550 och gärna möjlighet för bilplats så att min bil har någonstans att vara. Jag är borta från Vasa i juni, men svarar på epost och ser gärna bilder på möjliga lägenheter samt svarar på eventuella frågor. Jag är väldigt fleksibel med inflyttningen, men juli eller augusti tror jag kunde bli bra.

/ Laura
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Halutaan vuokrata
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.