Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

HILTI SF 121-A 18V. AKKUPORAKONE. TARJOUS 165,00e

Myyn varastoni hyllyltä pois HILTIN SE 121-A.18V. akkuporakone+ laturi+ 3Ah.akku TOISESSA AKUSSA ON UUDET KENNOT laatukennot laitatin kesäkuussa2018 kennotuksen ja akulle tuli hinta:98,50e.jotta työt onnistuu ja nyt ladattu täyteen. Mikäli HILTIN laatu kiinnostaa niin soita ja osta tästä itsellesi tehokas akkuporakone jonka tehot on tallella. Hiltin laturin toiminta tarkastettiin 29,05-18 ja toimi hyvin. NYT HILTIN SETIN HINTA VAIN. 185,00e.!! Mukaan voi ostaa myös käytetyn vara-akun joka ei ole täysin kunnossa 07,07-18 ruuvasi tällä vanhemmalla akulla peltikaton ruuveja 6mm./60mm.ruuvejan.150kpl./lataus eikä akku ollut vielä edes tyhjä eli ei täysin sökö akku,mutta sen vo
it kennottaa mieleisillä halvemmilla kennoilla niiden halvimpien kennojen hinta n.58,00e.. Tähän ei ole laukkua. Soittaa voi klo.09,00-20,00 aikana..... Mikäli ostat muutakin tavaraa listoiltani niin katsotaan ALENNUKSET SITTEN, ja kaupasta teen omistajan vaihtokuitin. Löytyy myös DEWALTIN LAPIOPORATERÄ SARJA KOOT 12-32mm.omassa laatikossa ja sen hinta on 65,00e. SEKÄ HILTIN SDS+ SDS MAX. TERIÄ, ERIKOKOISIA/PITUISIA TERIÄ JA TERÄT ON HYVÄSSÄ KUNNOSSA SEKÄ LAITETTU UUDET KRUUNUT RUNKOIHIN !! NYT MYYN LAATUKONEET POIS HALVALLA, KYSY TARJOUKSET !! TARJOUS HILTIN 18V.KONEESTA NYT 180,00e. JA HILTIN AKKUKONE ON PAKATTU JOULUPAKETTIIN,EIKÄ TEIDÄN TARVITSE ENÄÄN PAKATA Hiltiä. Soittaa voi klo. 10,00-20,00 aikana ja laitan sen jo seuraavana pv.matkaan jotta ehtii perille ajoissa.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Työkalut & Koneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.