TEHOKAS OKSASILPPURI UUDELLA 9,0 hv.BENSAMOOTTORILLA

Myyn pois tehokkaan oksasilpurin jonka työteho on max.n.80mm.joten oksat/rangatkin jaksaa työstää hakkeeksi. Hakkeen kokoa voi säätää tarpeenmukaan humuksesta aina polttohakkeeseen saakka jos materiaali on yli 40mm. Oksasilpuriin on juuri tehty huolto ja uudella moottorilla on nyt työtunteja
n. 10h. Tällä oksasilppurilla voi myös tehdä aitatolppien kärjet kun siinä on on terä sitä varten. Oksasilppurissa on kaikki turvalaitteet kunnossa ja vaara-alueet merkitty punaisella värillä jolloin kädet/jalat on syytä pitää ettäällä kun työskennellään. Käyttöopastus annetaan kun tehdään kaupat !! Oksasilppuri on kuopiossa ja koeajomahdollisuus järjestyy soittamalla. Oksasilppurin hinta on vain 1425,00e.. Myös vaihdossa voi tarjota jotain latu konetta,myös huoltoa vaativakin käy. Soittaa voi klo.09,00-20,00 aikana. T.Jarmo. TARJOUS: 1300e.ja SAATTE PUUN OKSAT/LATVUKSET HUMUKSEKSI/ HAKKEEKSI !!! Huom.tällä saa silputtua kaikki pitkäsyisemmätkin puut hakkeeksi !!!
Ilmoittaja: Jarmo Sijainti: 70870 Hiltulanlahti  Näytä kartalla
Osasto: Metsä & Puu Tyyppi: Myydään
 
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.