Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

Iso beige divaanisohva / stor beige tyg divan soffa

30 €
Kaikki mukaan tulevat tyynyt näkyy kuvassa. Ei eläimien karvoja. Muutama puuttuu. Sohvan peseminen jää ostajalle. Tyynynpäälliset saa otettua irti. Sohva ei ole uusi, mutta on kuitenkin ehjä. Myyntihinta on 30€ ja haku tulevana sunnuntaina. Saa toki tulla katsomaan ennemmin,

stor beige tyg divan soffa. Ingen djur hår. Alla kuddar ingår kan ses på bilden. några saknas. Tvätt av soffa tillhör köparen. täcken av kuddar kan tas bort. Soffan är inte ny men är inte trasig. Slutpriset är 30 € och dagen för att plocka upp är denna söndag. Kan självklart komma och se förut.

big beige fabric divan sofa. No animal hairs. All pillows included can be seen in the pic. a few missing. Washing of sofa belongs to buyer. coverings of pillows can be removed. Sofa is not new but is not broken. Final price is 30€ and day to picking up is this sunday. Can of course come and see before.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.