Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Mahtava erä vintage/retro -pelikoneita ja elektroniikkaa

240 €
Iso kasa retro- vintage-pelikoneita ja muuta elektroniikkaa, joita on kertynyt varastoon ja nyt niistä voisin luopua.

2kpl Playstation 2 -koneita. Testasin pikaisesti, molemmat näytti hyvin toimivan /katso videolinkit. Molemmissa 2 X lisämuisti /2x8MB. Paljon pelejä mukana. Myös tarvittavat piuhat, johdot ja ohjaimet on mukana. Pelaamisen voi aloittaa heti.

Mattel Intellivision -pelikone on 80-luvulta. Toimivuudesta ei tietoa koska ei ole kuvajohtoa tai virtajohtoa. Perus sähköjohto ja RF-piuha joita saa käsittääkseni sähköliikkeistä.

Jokaista ohjainta/laitetta/osaa en erikseen testannut, joten kaikki myydään sellaisena ja siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä.

Amigalle tein kuitenkin myös pikaisen testin /katso linkki videoon, ja peli lähti kyllä toimimaan. Myös lisälevyasema lähti ainakin ruksuttamaan kun sinne laittoi disketin, mutta en kokeillut useamman disketin peleillä sitä. Kuva-johtoa ei tule Amigaan mukaan, sen joudut hankkimaan erikseen. Virtalähde on mukana. Mukaan tulee kaikenlaista Amiga -sälää, ohjekirjaa, paljon diskettejä koteloineen. Myös kolme joystickia tulee mukaan joita en myöskään ole testannut. Testissä käytettyä joystickia ei tule mukaan, se on oma lempi-joystickini C64 -pelailuuni. Kuvista näet kaiken mitä mukana on.

Lisäksi kaikenlaista elektroniikkaa ja laitteita, joista kaikista en edes tiedä mitä ne ovat. Harrastaja ja nostalgian janoinen saa tästä tavaraerästä varmasti paljon irti. Nouto Espoosta tai toimitus huolellisesti pakattuna.

Linkki Amiga-testivideoon:
https://youtu.be/L4N4rfFJ5IM

Playstation:
https://youtu.be/0EeJ51nWUO8
https://youtu.be/HiKp01Az5IQ
https://youtu.be/12LuQkkhHjk
____________________________________________

Hinta: 240eur /tai tarjous

Maksu- ja Toimitustavat:
- Tilisiirto / Posti/Matkahuolto
- Käteinen / nouto Espoosta
- TOIMITUSKULUT SISÄLTYVÄT HINTAAN!

Rehellistä kauppaa Findit.fi:ssä jo vuodesta 2007!

Yhteydenotot:
Olavi/Espoo
varmatkaupat@gmail.com
046-6821819
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.