Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

MYYTY!

Buster rs ht

3 250 €
Myydään Buster RS HT hyvällä Yamahan 50hevosvoimaisella 2T koneella. Vene vuosimallia 1987 ja kone 1991. Traileri ei kuulu kauppaan, mutta mahdollista ostaa veneen mukana hintaan 850. Traileri Aku 750 vm.2015 peräkipillä.
Vene on nähnyt merivettä mutta kone ei. Vene joko vaatisi uuden maalin pohjaan tai vanhan poiston ja suojan pintaan. Veneessä toimii muut paitsi tuulilasin pyyhkiä ja etuluukun iskunvaimentimet pitäisi uusia. Takakate mukaan, mutta uusia se pitäisi. Veneen keskivaneri takaa keskeltä rikki reunoilta. Varusteet mela, pilssipumppu, ajovalot, trimmimittari, kierroslukumittari ja mukaan myös moottorin melusuoja joka ei kuvissa näy!
Kone laakeriremontoitu vuonna 2015, tuorevoitelu säilytetty ja hyvin toimii. Mukaan viilattu potkuri jolla sain uistelunopeuden 2.6km/h.
Vuosimalli: 1987
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.