Findi.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä online-mainoksia sivujen kävijöille.
Harkitse ystävällisesti mainos-eston poistamista Findit.fi sivustolla ja sen avulla tukea meidän toimintaa.
Lue lisää kuinka Adblock poistetaan Findit.fi sivulla

Ilmoitus on vanhentunut!

Juhalava mekko kaunis juhlamekko koko M-L

10 €
Kaunis juhlamekko, kiiltävä pintamateriaali, persikanvärinen, oikein hyvässä kunnossa, koko L vastaa mielestäni M-kokoa. Sivulla vetoketju, mukana olkaimet, jotka voi ottaa pois, myös koristenauhan voi ottaa pois. Mukana koristekukkanen, jonka voi kiinnittää haluamansa kohtaan hakaneulamaisella kiinnityksellä. Mekossa on vuori ja edessä sivulla halkio. Merkki Vila. Ylhäällä korsetin sisäpuolella kiertää silikoninen nauha, jonka avulla mekko pysyy hyvin päällä ja paikallaan, myös ilman olkaimia.

Materiaali: päällysmateriaali 50 prosenttia polyester, 45 prosenttia polyamidi ja 5 prosenttia elastania. Vuori 100 prosenttia polyester. Mekon kangas joustaa jonkinverran, vaikka onkin napakka ja pysyy hyvin päällä eikä valu yläosa.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Vaatteet & kengät Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.